Home » Miku Hatsune

Miku Hatsune

 

 

Release datum: April 2019 

 

Uit de reeks "Vocaloid" komt deze pvc figure van Hatsune Miku. Ze is ongeveer 18 cm groot en wordt geleverd met voet in een bedrukte doosverpakking.

Uit de reeks "Vocaloid" komt deze pvc figure van Hatsune Miku. Ze is ongeveer 18 cm groot en wordt geleverd met voet in een bedrukte doosverpakking.

Release datum: November 2019

 

Een figure van het officiële karakter van het Hatsune Miku GT-project "Racing Miku" in de stijl van de SUZUKA 10 HOURS ondersteunen illustratie, "Racing Miku: Tony Haregi Ver."! De schattige fee Racing Miku van de populaire illustrator Tony is omgetoverd tot een andere figuur, deze keer met een prachtige haregi.

Het figuur maakt gebruik van heldere delen in haar doorschijnende haar, dat zorgvuldig is gebeeldhouwd om in een ronde vorm uit te spreiden. Haar parelachtige kimono is versierd met een elegant ontwerp. Haar zachte uitdrukking die vooruit kijkt, geeft Racing Miku een charmante, vrouwelijke uitstraling. Zorg ervoor dat je haar aan je verzameling toevoegt!

Het PVC-beeld staat ongeveer. 20 cm lang en wordt geleverd in een vensterboxverpakking.

Release datum: Januari 2019 
Release bevestigd in Japan. Wachtende op levering bij de bevoorrader. 


Van de "Character Vocal Series 01: Hatsune Miku" komt een 1/8 schaalfiguur van Hatsune Miku gekleed in een outfit gedragen op basis van die gezien op het Mid-Autumn Festival in China.

 

Het doorschijnende gevoel van de originele illustratie van de Chinese illustrator Rella is zo trouw mogelijk vastgelegd, met een prachtige sculpt die haar elegantie vastlegt. Het schilderwerk is ook een hoogtepunt van de figuur, waarbij de zachte kleuren van het ontwerp zich vermengen met de doorschijnende delen om een verbluffend uiterlijk te creëren. Geniet van een maanlicht met de zachte glimlach van Harvest Moon Miku aan je zijde!

 

Dit PVC-beeld is ongeveer 22 cm lang en wordt geleverd in een verpakking van een vensterdoos.

Release datum: April 2019 

 

Uit de "Vocaloid" reeks, komt deze pvc figure van Hatsune Miku. Ze is ongeveer 18 cm groot en wordt geleverd met voet in een bedrukte doosverpakking.