Home » No game no life

No game no life

Hoe zou het zijn om een game ingezogen te worden net als in de hit anime: No game no life? 
Krijg een voorproefje van dat gevoel met deze items. 

 

Release datum: November 2018
In stock bij de leverancier. Wachtende op levering. 

 

Uit de animeserie "No Game No Life" komt een heruitgave van de jongere Kuuhaku-gamers - Nendoroid Shiro! Ze komt met drie verschillende face-plates, inclusief haar standaarduitdrukking, de huilende uitdrukking die ze had toen ze voor het eerst werd opgenomen in de gamewereld en een bezorgde uitdrukking die voor allerlei verschillende poses kan worden gebruikt!

 

Optionele onderdelen zijn een speelkaart, een smartphone die overeenkomt met Sora's en een spelconsole. Zitdelen zijn ook inbegrepen voor nog meer weergave-opties! Merk ook op hoe mooi haar lange regenboogkleurige haar er zelfs in Nendoroid-formaat uitziet! Zorg ervoor dat je haar toont met Nendoroid Sora die tegelijkertijd op voorhand kan worden gereserveerd!

 

Inbegrepen bonus: origineel kortverhaal door Yuu Kamiya (Japans)

 

Het Nendoroid-achtige figuur is ongeveer 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Release datum: Januari 2019

 

Uit de animeserie "No Game No Life" komt een 1/8 schaal van de jongere van de 'Blank' gamer-broers en zussen - Shiro! Ze is gemaakt met een speelkaart in de ene hand en schaakstukken in de andere met een speelse glimlach op haar gezicht die laat zien dat ze zich geen zorgen maakt over de concurrentie.

 

Elke streng van haar haar is zorgvuldig vormgegeven en geverfd met een briljant verloop, te zien in de originele illustratie om haar iconische verschijning in figuurvorm vast te leggen. De speelkaarten en schaakstukken om haar heen maken allemaal deel uit van de figuur en de basis, en de basis zelf is gevormd als een schaakbord om de No Game No Life-sfeer volledig tot leven te brengen! Zorg ervoor dat je de weergaloze gamer aan je verzameling toevoegt en geniet van haar gezelschap wanneer je wilt!

Release date: juli 2019

 

Uit de anime serie "No Game No Life" komt een 1/7 schaalfiguur van het Elchea Kingdom van Princess of Imanity - Stephanie Dola! Ze poseert in een vrij onthullende pose die haar indrukwekkende rondingen laat zien - heel anders dan je zou verwachten van een prinses!

 

Net als de vorige releases van de serie, is de unieke creatieve stijl van No Game No Life zorgvuldig bewaard gebleven op de figuur, met zorgvuldige aandacht voor detail en kleurgebruik om de sexy Stephanie in perfecte vorm te vangen zodat fans kunnen genieten in hun collectie! Daarnaast zijn Chibi-figuren van Chlammy en Fiel opgenomen om naast haar te laten zien!

 

De figuren is ongeveer 24 cm lang en wordt geleverd met voet in een vensterboxverpakking.

Release datum: December 2018 

 

Van de anime-film "No Game No Life Zero" komt een alternatieve versie van de 1/7 schaalfiguur van de jongste van de Flügel, Jibril! Deze "Grand War Ver." bevat alle nieuwe onderdelen, waaronder een nieuwe gezichtsuitdrukking en een zeis die de meedogenloze kant van Jibril uit het verleden naar voren brengt.

 

Een miniatuur figuur van Jibril's zelfbenoemde oudere zus Azriel is ook opgenomen om samen met haar te worden getoond! De verschillende delen van de figuur kunnen ook worden uitgewisseld met de eerder vrijgegeven 1 / 7e schaalfiguur van Jibril, waardoor nog meer mogelijke weergave-opties mogelijk zijn!

 

Het staat ongeveer. 15 cm lang en wordt geleverd met voet in een vensterboxverpakking.