Home » Over Blitzy's Arts & Crafts

Over Blitzy's Arts & Crafts

Hoi Ik ben Jolanda van Rooij (aka Blitzy) en ben 33 jaar. Vanaf kleins af aan, heb ik al een grote voorliefde voor anime en tekenfilms. Ik kon uren kijken naar dezelfde Disney film of naar Alfred Jodokus Kwak. Toen der tijd wist ik nog niet wat anime en manga was. Met de komst van het internet, ben ik dit allemaal verder gaan uitzoeken en zo in deze geweldige wereld gerold. Oh en vergeet mijn grote voorliefde voor unicorns niet ;). It’s so magical.

 

Blitzy’s Arts & Crafts is vooral gericht op handmade cosplay items en alles kawaii. Ik maak zelf fleece mutsen, bedruk t-shirts en beletter ook nog wat andere producten zoals klokjes. De fleece mutsen zijn altijd een groot succes en veel mensen zullen mij waarschijnlijk kennen van de bekende BAKA! en Do I have time for your bullshit t-shirts?. Hier komen altijd hele leuke reacties op. Verder heeft mijn assortiment ook een aantal andere dingen zoals figures, kawaii lampjes en kawaii plushies. We hebben namelijk superzachte eenhoorn plushies. Dit assortiment word ieder seizoen opnieuw bekeken en aangepast met nieuwe dingen.

 

Heel mijn leven ben ik al aan het knutselen, tekenen en zelf dingen aan het creëren. Vandaar de bedrijfsnaam Blitzy’s Arts & Crafts. Hier kan ik mijzelf helemaal in kwijt en het geeft ontspanning voor mij. Van kawaii producten word ikzelf ook altijd heel vrolijk, dus waarom ook niet anderen er blij mee maken? Daarnaast zat ik op mijn oude werkplek niet meer naar mijn zin. Dus ik ben gewoon in het diepe gesprongen en in januari 2016 mijn eigen bedrijf opgestart.