Home » PVC figures

Pvc figures

Opzoek naar een nieuwe aanwinst? Kijk dan tussen ons aanbod in figures!
Alle figures en statues zijn officieel!

Pre-orders zijn beschikbaar in beperkte oplage.
Staat de pre-order op "uitverkocht"  maar zou je deze toch graag nog willen bestellen?
Vul dan even het contactformulier in. 


We zullen ons best doen je zo goed mogelijk te helpen!

Release datum: Oktober 2019 

 

Van "Angel Beats!" komt een 1 / 8 schaalfiguur van Kanade Tachibana in een traditionele Japanse outfit bekend als een haregi! De figuur is gemaakt met hulp van Na-Ga, de oorspronkelijke tekenontwerper van de serie, die een originele illustratie tekende waarop de figuur was gebaseerd.

 

De levendige rode outfit is versierd met verschillende geborduurde bloemen, terwijl Kanade zelf in een schattige houding staat met een verlegen blik op haar gezicht. Haar grote engelenvleugels die zich uitstrekken van haar rug evenals de lange mouw aan de linkerkant maken gebruik van semi-doorschijnende delen.

 

Zorg ervoor dat je de engelachtige Kanade aan je verzameling toevoegt! De figure is ongeveer 28 cm hoog en wordt geleverd met voet in een vensterboxverpakking.

Release datum: Juni 2019 

 

Uit de anime "Boku no hero academia" komt deze officiële gelicentieerde figure van Katsuki Bakugo.

Bakugo is ongeveer 16 cm hoog en wordt geleverd met een display basis.

Release datum: Juni 2019 

 

Uit de anime "Boku no hero academia" komt deze officiële gelicentieerde figure van Shoto Todoroki.

Todoroki is ongeveer 16 cm hoog en wordt geleverd met een display basis.

Release datum: Juni 2019 

 

Uit de anime "Boku no hero academia" komt deze officiële gelicentieerde figure van Izuku Midoriya.

Midoriya is ongeveer 16 cm hoog en wordt geleverd met een display basis.

Release datum: Mei 2019

 

Uit de anime "Darling in the Franxx" komt deze officiële gelicentieerde figure van Zero Two. Gemaakt door Banpresto

Zero Two is ongeveer 13 cm hoog en wordt geleverd met een display basis.

Releasedatum: januari 2019

 

"I found you, my darling!"

 

Van de hit anime Darling in de FRANXX presenteert Kotobukiya ZERO TWO in haar pilotenuitrusting!

 

Zero Two's positie stelt haar voor als ze terugkijkt terwijl ze aan boord van Strelizia gaat en zich voorbereidt om te verbinden. Het compacte poseren toont de rondingen van de piloot, terwijl haar golvende haar een gevoel van beweging geeft. De mechanische delen van het pilootpak van Zero Two en de rimpels in de stof worden natuurgetrouw nagebootst in verbluffende details en de toppen van haar iconische lichtroze haar worden gemaakt met doorzichtig plastic, waardoor het licht er prachtig doorheen kan.

 

De perfect gebalanceerde pose van Zero Two en het detail in haar dappere expressie, maken deze vertolking van dit iconische personage dat je niet wilt missen!

 

De figure is ongeveer 17 cm hoog en wordt geleverd met een basis in een vensterdoos.

Releasedatum: september 2019


"Heilige speer, ontketen uw kracht!"

Van het populaire smartphonegame "Fate / Grand Order" komt een indrukwekkend 1/8 scale figuur van de Lancer-dienaar, Altria Pendragon, gebaseerd op haar verschijning in haar derde hemelvaart! Ze poseert op haar geliefde ros Dun Stallion in een heroïsche en volwassen pose die haar gevangen alsof ze net voor het gebruik van haar krachtige Noble Phantasm.

De karmozijnrode cape die achter haar baadt en de diepblauwe outfit die haar indrukwekkende rondingen laat zien, zijn allemaal gebeeldhouwd in ingewikkelde details en het indrukwekkende pantser op zowel het paard als Altria zelf schittert met zilveren schoonheid. In haar hand houdt ze de heilige lans, Rhongomyniad, die gebruik maakt van doorschijnende delen voor een werkelijk prachtige verschijning. Zorg ervoor dat je haar aan je zij toevoegt en ervaar de machtige Lancer en haar trouwe ros recht naast je!

Ongeveer 50 cm hoog.

Release datum: November 2019

 

Een figure van het officiële karakter van het Hatsune Miku GT-project "Racing Miku" in de stijl van de SUZUKA 10 HOURS ondersteunen illustratie, "Racing Miku: Tony Haregi Ver."! De schattige fee Racing Miku van de populaire illustrator Tony is omgetoverd tot een andere figuur, deze keer met een prachtige haregi.

Het figuur maakt gebruik van heldere delen in haar doorschijnende haar, dat zorgvuldig is gebeeldhouwd om in een ronde vorm uit te spreiden. Haar parelachtige kimono is versierd met een elegant ontwerp. Haar zachte uitdrukking die vooruit kijkt, geeft Racing Miku een charmante, vrouwelijke uitstraling. Zorg ervoor dat je haar aan je verzameling toevoegt!

Het PVC-beeld staat ongeveer. 20 cm lang en wordt geleverd in een vensterboxverpakking.

Release datum: Januari 2019 
Release bevestigd in Japan. Wachtende op levering bij de bevoorrader. 


Van de "Character Vocal Series 01: Hatsune Miku" komt een 1/8 schaalfiguur van Hatsune Miku gekleed in een outfit gedragen op basis van die gezien op het Mid-Autumn Festival in China.

 

Het doorschijnende gevoel van de originele illustratie van de Chinese illustrator Rella is zo trouw mogelijk vastgelegd, met een prachtige sculpt die haar elegantie vastlegt. Het schilderwerk is ook een hoogtepunt van de figuur, waarbij de zachte kleuren van het ontwerp zich vermengen met de doorschijnende delen om een verbluffend uiterlijk te creëren. Geniet van een maanlicht met de zachte glimlach van Harvest Moon Miku aan je zijde!

 

Dit PVC-beeld is ongeveer 22 cm lang en wordt geleverd in een verpakking van een vensterdoos.

Release datum: December 2018 

 

Van de anime-film "No Game No Life Zero" komt een alternatieve versie van de 1/7 schaalfiguur van de jongste van de Flügel, Jibril! Deze "Grand War Ver." bevat alle nieuwe onderdelen, waaronder een nieuwe gezichtsuitdrukking en een zeis die de meedogenloze kant van Jibril uit het verleden naar voren brengt.

 

Een miniatuur figuur van Jibril's zelfbenoemde oudere zus Azriel is ook opgenomen om samen met haar te worden getoond! De verschillende delen van de figuur kunnen ook worden uitgewisseld met de eerder vrijgegeven 1 / 7e schaalfiguur van Jibril, waardoor nog meer mogelijke weergave-opties mogelijk zijn!

 

Het staat ongeveer. 15 cm lang en wordt geleverd met voet in een vensterboxverpakking.

Release datum: Januari 2019

 

Uit de animeserie "No Game No Life" komt een 1/8 schaal van de jongere van de 'Blank' gamer-broers en zussen - Shiro! Ze is gemaakt met een speelkaart in de ene hand en schaakstukken in de andere met een speelse glimlach op haar gezicht die laat zien dat ze zich geen zorgen maakt over de concurrentie.

 

Elke streng van haar haar is zorgvuldig vormgegeven en geverfd met een briljant verloop, te zien in de originele illustratie om haar iconische verschijning in figuurvorm vast te leggen. De speelkaarten en schaakstukken om haar heen maken allemaal deel uit van de figuur en de basis, en de basis zelf is gevormd als een schaakbord om de No Game No Life-sfeer volledig tot leven te brengen! Zorg ervoor dat je de weergaloze gamer aan je verzameling toevoegt en geniet van haar gezelschap wanneer je wilt!

Release date: juli 2019

 

Uit de anime serie "No Game No Life" komt een 1/7 schaalfiguur van het Elchea Kingdom van Princess of Imanity - Stephanie Dola! Ze poseert in een vrij onthullende pose die haar indrukwekkende rondingen laat zien - heel anders dan je zou verwachten van een prinses!

 

Net als de vorige releases van de serie, is de unieke creatieve stijl van No Game No Life zorgvuldig bewaard gebleven op de figuur, met zorgvuldige aandacht voor detail en kleurgebruik om de sexy Stephanie in perfecte vorm te vangen zodat fans kunnen genieten in hun collectie! Daarnaast zijn Chibi-figuren van Chlammy en Fiel opgenomen om naast haar te laten zien!

 

De figuren is ongeveer 24 cm lang en wordt geleverd met voet in een vensterboxverpakking.

Kotobukiya keert terug naar het populaire online kaartspel Rage of Bahamut voor nog een prachtig standbeeld met Forte!

Gebaseerd op het kunstwerk, brengt deze 1/8 schaal sculpt het kunstwerk tot leven in een prachtige 3D-weergave.

Zeer gedetailleerde sculpt vangt alle fijne details in Forte's kleding, harnassen en wapens.

Zet haar alleen neer of naast andere Kotobukiya-beelden uit de reeks van Rage of Bahamut!

Release datum: Juni 2019 

 

Uit de anime "Sword Art Online" komt deze officiële gelicentieerde figure van Asuna.

Asuna is ongeveer 20 cm hoog en wordt geleverd met een display basis.

Release datum: Juni 2019 

 

Uit de anime "Sword Art Online" komt deze officiële gelicentieerde figure.

Kirito is ongeveer 20 cm hoog en wordt geleverd met een display basis.