Home » PVC figures » Nendoroids

Nendoroids

Alle nendoroids die wij in ons assortiment hebben.

We hebben zowel limited & exclusive edities als normale edities.

Bestel ze als pre-order en zorg dat jij ze als eerste in huis hebt.

 

Release datum: Juni 2019

 

Uit de populaire anime BLEACH komt een Nendoroid van het hoofdpersonage, Ichigo Kurosaki! Er zijn drie gezichtsplaatjes inbegrepen: een standaarduitdrukking met zijn onverschrokken glimlach, een vechtexpressie op basis van vechtscènes in de show, evenals een verbaasde uitdrukking! Ichigo's Zanpakuto, Zangetsu, is opgenomen in Shikai-vorm.

 

Een met linnen ingepakte versie van Zangetsu voor het dragen op zijn rug is ook inbegrepen, samen met de Modified Soul, Kon, in zijn opgezette leeuwenvorm! Een alternatieve onderlichaamsdeel om Ichigo weer te geven met zijn uitgestrekte voeten is inbegrepen, zodat je je favoriete vechtscènes uit de serie kunt recreëren. Zorg ervoor dat je Ichigo in zijn Shihakusho-uniform aan je verzameling toevoegt!

 

Het Nendoroid-achtige figuur staat ongeveer. 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Release datum: Maart 2019

 

Uit de animeserie "Cells at Work!" Komt een Nendoroid van de cel die vreemde bacteriën en virussen in het lichaam doodt - de Witte Bloedcel! Hij wordt geleverd met drie gezichtsplaatsen, inclusief een standaarduitdrukking, een gevechtsuitdrukking en een glimlachende uitdrukking Het lichaam heeft verschillende "gewrichtjes" waardoor hij in verschillende houdingen kan worden geposeerd.

 

Optionele onderdelen zijn zijn mes voor het bestrijden van de virussen en de receptor voor het lokaliseren van de ongewenste bacteriën in het lichaam. Hij komt ook met een toespraak plaat om hem zijn catch phrase uit de serie te laten zeggen - "Dag dag, bacteriën". Voeg hem toe aan je verzameling en geniet van allerlei schattige situaties in Nendoroid-formaat!

 

Het staat ongeveer. 10 cm lang en wordt geleverd met een voet in een vensterboxverpakking.

Releasedatum: februari 2019

 

Uit de populaire animeserie "DARLING in de FRANXX" komt een Nendoroid van Zero Two in haar uniform. Ze komt met drie gezichtsplaatjes, waaronder een onbevreesde glimlach, een onschuldige glimlach met gesloten ogen en een zijdelingse blik met een open mond die gebruikt kan worden om haar te laten zuigen met een lolly of met haar tong eruit!

 

Het spek vanaf het begin is ook inbegrepen, zodat je de iconische scene bacon-eatcène uit de serie kunt recreëren! Haar jas en muts zijn ook inbegrepen als optionele onderdelen voor nog meer mogelijkheden om te poseren!

 

Het Nendoroid-achtige figuur staat ongeveer. 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Release datum: September 2019 

 

Uit de populaire animeserie "GOBLIN SLAYER" komt de Dendoroid van de vreemde avonturier die alleen goblin-uitroeiingspogingen accepteert - Goblin Slayer! Zijn gespecialiseerde wapenrusting voor de bestrijding van goblins is op getrouwe wijze nagebouwd in de vorm van Nendoroid.

Doorschijnende delen zijn gebruikt om een optioneel onderdeel van zijn duidelijke glinsteringseffect te creëren! Hij komt ook met een zwaard, een fakkel en een bloeddruppelende knuppel. Een goblinfiguur is ook inbegrepen, zodat je je favoriete vechtscènes opnieuw kunt maken van de show! Voeg hem zeker toe aan je verzameling!

De nendoroid is ongeveer. 10 cm groot en wordt geleverd met accessoires en verwisselbare onderdelen in een vensterdoos.

Release datum: Juni 2019 

 

Uit de populaire filmserie "Harry Potter" komt een Nendoroid actiefiguur van Harry Potter!

 

Hij wordt geleverd met drie gezichtsplaatjes, waaronder zijn standaarduitdrukking, een serieuze uitdrukking voor wanneer hij toverspreuken en een nerveuze uitdrukking uit de beroemde scène van Sorting Hat uitbrengt.

 

Zijn toverstok, zijn bezem "Firebolt", Hedwig en de Sorteerhoed zijn inbegrepen als optionele onderdelen samen met speciale lichaamsdelen om hem te laten rijden op zijn bezem! Voeg hem toe aan je verzameling en geniet van de Wizarding World!

Release datum: Januari 2019

Beeldhouwer: toytec D.T.C
Samenwerking: Nendoron

"Zorg goed voor haar."
Van "Kingdom Hearts" komt een Nendoroid van Riku! In tegenstelling tot Sora geeft Riku's enigszins volwassen aura een kalme en gecompileerde indruk, zelfs in zijn Nendoroid-vorm!

Hij wordt geleverd met twee gezichtsplaatjes, een coole uitdrukking en een glimlachende uitdrukking, zodat je je favoriete gezicht kunt weergeven!

Er zijn twee verschillende sleutelzwaarden, "Soul Eater" en "Oblivion", en hij wordt geleverd met twee houten delen van het zwaard die je bij hem en Nendoroid Sora (afzonderlijk verkrijgbaar) kunt gebruiken om de scène te reconstrueren uit de tutorial van het spel! De Nendoroid is ook volledig gearticuleerd, zodat u hem precies naar wens kunt ophangen.

Daarnaast kun je beide Nendoroids gebruiken om de laatste scène van het spel na te bootsen, wanneer ze de deur naar de duisternis sluiten, door een deur in je eigen huis te gebruiken! Voeg hem zeker toe aan je verzameling!

Release datum: December 2018. 

 

Beeldhouwer: toytec D.T.C
Samenwerking: Nendoron

 

"My friends, they are my power!"

 

Van "Kingdom Hearts" komt een Nendoroid van Sora! De Nendoroid is gebaseerd op het klassieke uiterlijk van Sora uit het originele spel en is zorgvuldig afgestemd om het unieke karakterontwerp te vangen waar de serie om bekend staat als schattig Nendoroid-formaat! Hij wordt geleverd met drie gezichtsplaatjes, waaronder een zelfverzekerde uitdrukking, een speelse glimlach en een slapende uitdrukking. De

Nendoroid is volledig gearticuleerd en wordt geleverd met twee verschillende keyblade-onderdelen waarmee je hem gemakkelijk kunt weergeven in de vechtscènes boordevol actie waar de game om bekendstaat!

 

De fijnere details van Sora's iconische outfit zijn zo zorgvuldig mogelijk bewaard en zijn haar is met de grootste zorg geschilderd om een ​​figuur te creëren die fans met trots in hun collectie zullen hebben! Effectonderdelen om hem in de lucht te laten zweven tijdens het uitvoeren van de ontgrendelingsscène uit het spel zijn ook inbegrepen. Hij komt ook met een Paopu Fruit-deel te houden! Zorg ervoor dat je de Keyblade-gebruiker aan je verzameling toevoegt!

Releasedatum: januari 2019

 

Uit de populaire anime-serie "Naruto Shippuden" komt een heruitgave van de Nendoroid van het hoofdpersonage, Naruto Uzumaki! Van Nendoroid-ontwerpen is bekend dat ze er jonger uitzien dan normaal, maar de zelfverzekerde uitdrukking van de volwassen Naruto is getrouw vastgelegd in de schattige Nendoroid-maat!

 

Effectonderdelen voor zowel Rasengan als Rasenshuriken zijn opgenomen om Naruto te laten poseren met behulp van twee van zijn meest memorabele ninjutsu-technieken, en beide delen maken gebruik van een doorschijnend materiaal dat zorgt voor een schattig maar indrukwekkend uiterlijk! Naruto kan worden geposeerd door de rasenshuriken vast te houden en te gooien door gebruik te maken van de speciale standaard waardoor deze hoog in de lucht zwevend getoond kan worden!

 

De handafdichtingen die voor zijn technieken zijn gebruikt, zijn op adherente wijze ingekrompen tot Nendoroid-afmetingen en de polsonderdelen zijn uitwisselbaar, wat betekent dat u andere handonderdelen kunt gebruiken om verschillende handafdichtingen na te maken! Daarnaast is een speciaal geïllustreerd blad van het staartbeest 'Kurama' opgenomen om Naruto te laten zien in interactie met de krachtige Nine-Tails!

 

Het Nendoroid-achtige figuur staat ongeveer. 10 cm lang

Release datum: Mei 2019

 

Beeldhouwer: toytec D.T.C
Samenwerking: Nendoron

 

De bekendste bewoner van Halloween Town neemt deel aan de Nendoroids!
Van Tim Burton's beroemde film "The Nightmare Before Christmas" komt een Nendoroid van Jack Skellington!

 

Met behoud van zijn kenmerkende uiterlijk is hij naar Nendoroid-formaat gebracht! Hij beschikt over meerdere scharnier punten in zijn armen en benen, zodat je gemakkelijk je favoriete scènes uit de film kunt recreëren!

 

Jack's huisdier, de spookhond Zero, wordt meegeleverd met een jack-o-lantern, aanwezig en nog veel meer, zodat je hem naar eigen gelang in allerlei situaties te poseren!

Release datum: November 2018
In stock bij de leverancier. Wachtende op levering. 

 

Uit de animeserie "No Game No Life" komt een heruitgave van de jongere Kuuhaku-gamers - Nendoroid Shiro! Ze komt met drie verschillende face-plates, inclusief haar standaarduitdrukking, de huilende uitdrukking die ze had toen ze voor het eerst werd opgenomen in de gamewereld en een bezorgde uitdrukking die voor allerlei verschillende poses kan worden gebruikt!

 

Optionele onderdelen zijn een speelkaart, een smartphone die overeenkomt met Sora's en een spelconsole. Zitdelen zijn ook inbegrepen voor nog meer weergave-opties! Merk ook op hoe mooi haar lange regenboogkleurige haar er zelfs in Nendoroid-formaat uitziet! Zorg ervoor dat je haar toont met Nendoroid Sora die tegelijkertijd op voorhand kan worden gereserveerd!

 

Inbegrepen bonus: origineel kortverhaal door Yuu Kamiya (Japans)

 

Het Nendoroid-achtige figuur is ongeveer 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Sale!

Tears to Tiara nendoroid: Arawn

€ 75,95 € 34,99

Tears to Tiara nendoroid: Arawn

€ 75,95 € 34,99

Al een oudere nendoroid, maar zeer zeker nog heel gewilt. Lastig om zo wie zo aan te komen.

 

Good Smile Company


Perfecte staat.