Home » PVC figures » Nendoroids

Nendoroids

Alle nendoroids die wij in ons assortiment hebben. We hebben zowel limited & exclusive edities als normale edities. Bestel ze als pre-order en zorg dat jij ze als eerste in huis hebt.

 

Releasedatum: februari 2019

 

Uit de populaire animeserie "DARLING in de FRANXX" komt een Nendoroid van Zero Two in haar uniform. Ze komt met drie gezichtsplaatjes, waaronder een onbevreesde glimlach, een onschuldige glimlach met gesloten ogen en een zijdelingse blik met een open mond die gebruikt kan worden om haar te laten zuigen met een lolly of met haar tong eruit!

 

Het spek vanaf het begin is ook inbegrepen, zodat je de iconische scene bacon-eatcène uit de serie kunt recreëren! Haar jas en muts zijn ook inbegrepen als optionele onderdelen voor nog meer mogelijkheden om te poseren!

 

Het Nendoroid-achtige figuur staat ongeveer. 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Release datum: December 2018. 

 

Beeldhouwer: toytec D.T.C
Samenwerking: Nendoron

 

"My friends, they are my power!"

 

Van "Kingdom Hearts" komt een Nendoroid van Sora! De Nendoroid is gebaseerd op het klassieke uiterlijk van Sora uit het originele spel en is zorgvuldig afgestemd om het unieke karakterontwerp te vangen waar de serie om bekend staat als schattig Nendoroid-formaat! Hij wordt geleverd met drie gezichtsplaatjes, waaronder een zelfverzekerde uitdrukking, een speelse glimlach en een slapende uitdrukking. De Nendoroid is volledig gearticuleerd en wordt geleverd met twee verschillende keyblade-onderdelen waarmee je hem gemakkelijk kunt weergeven in de vechtscènes boordevol actie waar de game om bekendstaat!

 

De fijnere details van Sora's iconische outfit zijn zo zorgvuldig mogelijk bewaard en zijn haar is met de grootste zorg geschilderd om een ​​figuur te creëren die fans met trots in hun collectie zullen hebben! Effectonderdelen om hem in de lucht te laten zweven tijdens het uitvoeren van de ontgrendelingsscène uit het spel zijn ook inbegrepen. Hij komt ook met een Paopu Fruit-deel te houden! Zorg ervoor dat je de Keyblade-gebruiker aan je verzameling toevoegt!

Releasedatum: februari 2019

 

Uit de populaire anime-serie "Naruto Shippuden" komt een heruitgave van de Nendoroid van het hoofdpersonage, Naruto Uzumaki! Van Nendoroid-ontwerpen is bekend dat ze er jonger uitzien dan normaal, maar de zelfverzekerde uitdrukking van de volwassen Naruto is getrouw vastgelegd in de schattige Nendoroid-maat!

 

Effectonderdelen voor zowel Rasengan als Rasenshuriken zijn opgenomen om Naruto te laten poseren met behulp van twee van zijn meest memorabele ninjutsu-technieken, en beide delen maken gebruik van een doorschijnend materiaal dat zorgt voor een schattig maar indrukwekkend uiterlijk! Naruto kan worden geposeerd door de rasenshuriken vast te houden en te gooien door gebruik te maken van de speciale standaard waardoor deze hoog in de lucht zwevend getoond kan worden!

 

De handafdichtingen die voor zijn technieken zijn gebruikt, zijn op adherente wijze ingekrompen tot Nendoroid-afmetingen en de polsonderdelen zijn uitwisselbaar, wat betekent dat u andere handonderdelen kunt gebruiken om verschillende handafdichtingen na te maken! Daarnaast is een speciaal geïllustreerd blad van het staartbeest 'Kurama' opgenomen om Naruto te laten zien in interactie met de krachtige Nine-Tails!

 

Het Nendoroid-achtige figuur staat ongeveer. 10 cm lang

Release datum: November 2018

 

Uit de animeserie "No Game No Life" komt een heruitgave van de jongere Kuuhaku-gamers - Nendoroid Shiro! Ze komt met drie verschillende face-plates, inclusief haar standaarduitdrukking, de huilende uitdrukking die ze had toen ze voor het eerst werd opgenomen in de gamewereld en een bezorgde uitdrukking die voor allerlei verschillende poses kan worden gebruikt!

 

Optionele onderdelen zijn een speelkaart, een smartphone die overeenkomt met Sora's en een spelconsole. Zitdelen zijn ook inbegrepen voor nog meer weergave-opties! Merk ook op hoe mooi haar lange regenboogkleurige haar er zelfs in Nendoroid-formaat uitziet! Zorg ervoor dat je haar toont met Nendoroid Sora die tegelijkertijd op voorhand kan worden gereserveerd!

 

Inbegrepen bonus: origineel kortverhaal door Yuu Kamiya (Japans)

 

Het Nendoroid-achtige figuur is ongeveer 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Sale!

Tears to Tiara - Arawn - Nendoroid #079

€ 75,95 € 59,95

Al een oudere nendoroid, maar zeer zeker nog heel gewilt. Lastig om zo wie zo aan te komen.

 

Good Smile Company


Perfecte staat. 

 

1 van de geweldige nendoroids uit de Snow Miku lijn.
Deze lijn heefft elk jaar 1 nieuwe editie.

Good Smile Company

Deze Miku komt met de LED base (nooit gebruikt) en alle onderdelen.