Home » What's new

What's new

Nieuwsgierig naar alle nieuwe items die binnenkort in het assortiment komen?

Hier op deze pagina staan ze allemaal op een rijtje voor je. 

 

Release date: Oktober 2018 

10 verschillende keychains van de populaire anime & manga reeks: Boku no Hero Academia. Alle keychains zijn dubbelzijdig geprint. Verkrijgbaar in de volgende karakters: 


-Izuku Midoriya
-Katsuki Bakugo
-Ochaco Uraraka
-Tenya Iida
-Shoto Todoroki
-Tsuyu Asui
-Eijiro Kirishima
-Momo Yaoyorozu
-Dabi
-Himiko Toga

Release date: April 2019 

 

Uit de populaire manga-serie My Hero Academia komt dit figuur om deel te nemen aan de serie 'The Amazing Heroes'. Prachtige figure van Izuku Midoriya in actie met zijn quirk One for All. 

 

Dit PVC-figuurtje is 14 cm lang en wordt geleverd met voetstuk.

Release datum: December 2018. 

 

Beeldhouwer: toytec D.T.C
Samenwerking: Nendoron

 

"My friends, they are my power!"

 

Van "Kingdom Hearts" komt een Nendoroid van Sora! De Nendoroid is gebaseerd op het klassieke uiterlijk van Sora uit het originele spel en is zorgvuldig afgestemd om het unieke karakterontwerp te vangen waar de serie om bekend staat als schattig Nendoroid-formaat! Hij wordt geleverd met drie gezichtsplaatjes, waaronder een zelfverzekerde uitdrukking, een speelse glimlach en een slapende uitdrukking. De Nendoroid is volledig gearticuleerd en wordt geleverd met twee verschillende keyblade-onderdelen waarmee je hem gemakkelijk kunt weergeven in de vechtscènes boordevol actie waar de game om bekendstaat!

 

De fijnere details van Sora's iconische outfit zijn zo zorgvuldig mogelijk bewaard en zijn haar is met de grootste zorg geschilderd om een ​​figuur te creëren die fans met trots in hun collectie zullen hebben! Effectonderdelen om hem in de lucht te laten zweven tijdens het uitvoeren van de ontgrendelingsscène uit het spel zijn ook inbegrepen. Hij komt ook met een Paopu Fruit-deel te houden! Zorg ervoor dat je de Keyblade-gebruiker aan je verzameling toevoegt!

Release date: juli 2019

 

Uit de anime serie "No Game No Life" komt een 1/7 schaalfiguur van het Elchea Kingdom van Princess of Imanity - Stephanie Dola! Ze poseert in een vrij onthullende pose die haar indrukwekkende rondingen laat zien - heel anders dan je zou verwachten van een prinses!

 

Net als de vorige releases van de serie, is de unieke creatieve stijl van No Game No Life zorgvuldig bewaard gebleven op de figuur, met zorgvuldige aandacht voor detail en kleurgebruik om de sexy Stephanie in perfecte vorm te vangen zodat fans kunnen genieten in hun collectie! Daarnaast zijn Chibi-figuren van Chlammy en Fiel opgenomen om naast haar te laten zien!

 

De figuren is ongeveer 24 cm lang en wordt geleverd met voet in een vensterboxverpakking.

Release date: oktober 2018 

 

- Officially licensed Pusheen backpack
- Material: Polyester
- Size: 42 x 30 cm

Release date: Oktober 2018

 

Officially licensed plush Pusheen keychain, approx. 13 cm tall.

Release date: Oktober 2018

 

- Officially licensed Pusheen backpack
- Material: Polyester
- Size: 28 x 33 cm

Release date: Oktober 2018

 

- Officially licensed Pusheen mug
- Material: Ceramic
- Packaging: Window Box
- Capacity: 300 ml

Release datum: November 2018

 

Uit de animeserie "No Game No Life" komt een heruitgave van de jongere Kuuhaku-gamers - Nendoroid Shiro! Ze komt met drie verschillende face-plates, inclusief haar standaarduitdrukking, de huilende uitdrukking die ze had toen ze voor het eerst werd opgenomen in de gamewereld en een bezorgde uitdrukking die voor allerlei verschillende poses kan worden gebruikt!

 

Optionele onderdelen zijn een speelkaart, een smartphone die overeenkomt met Sora's en een spelconsole. Zitdelen zijn ook inbegrepen voor nog meer weergave-opties! Merk ook op hoe mooi haar lange regenboogkleurige haar er zelfs in Nendoroid-formaat uitziet! Zorg ervoor dat je haar toont met Nendoroid Sora die tegelijkertijd op voorhand kan worden gereserveerd!

 

Inbegrepen bonus: origineel kortverhaal door Yuu Kamiya (Japans)

 

Het Nendoroid-achtige figuur is ongeveer 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Release datum: November 2018

 

Uit de animeserie "No Game No Life" komt een 1/8 schaal van de jongere van de 'Blank' gamer-broers en zussen - Shiro! Ze is gemaakt met een speelkaart in de ene hand en schaakstukken in de andere met een speelse glimlach op haar gezicht die laat zien dat ze zich geen zorgen maakt over de concurrentie.

 

Elke streng van haar haar is zorgvuldig gebeeldhouwd en geverfd met een briljant verloop, te zien in de originele illustratie om haar iconische verschijning in figuurvorm vast te leggen. De speelkaarten en schaakstukken om haar heen maken allemaal deel uit van de figuur en de basis, en de basis zelf is gevormd als een schaakbord om de No Game No Life-sfeer volledig tot leven te brengen! Zorg ervoor dat je de weergaloze gamer aan je verzameling toevoegt en geniet van haar gezelschap wanneer je wilt!

Release datum: Oktober 2018 

 

Van de anime-film "No Game No Life Zero" komt een alternatieve versie van de 1/7 schaalfiguur van de jongste van de Flügel, Jibril! Deze "Grand War Ver." bevat alle nieuwe onderdelen, waaronder een nieuwe gezichtsuitdrukking en een zeis die de meedogenloze kant van Jibril uit het verleden naar voren brengt.

 

Een miniatuur figuur van Jibril's zelfbenoemde oudere zus Azriel is ook opgenomen om samen met haar te worden getoond! De verschillende delen van de figuur kunnen ook worden uitgewisseld met de eerder vrijgegeven 1 / 7e schaalfiguur van Jibril, waardoor nog meer mogelijke weergave-opties mogelijk zijn!

 

Het staat ongeveer. 15 cm lang en wordt geleverd met voet in een vensterboxverpakking.

Releasedatum: februari 2019

 

Uit de populaire animeserie "DARLING in de FRANXX" komt een Nendoroid van Zero Two in haar uniform. Ze komt met drie gezichtsplaatjes, waaronder een onbevreesde glimlach, een onschuldige glimlach met gesloten ogen en een zijdelingse blik met een open mond die gebruikt kan worden om haar te laten zuigen met een lolly of met haar tong eruit!

 

Het spek vanaf het begin is ook inbegrepen, zodat je de iconische scene bacon-eatcène uit de serie kunt recreëren! Haar jas en muts zijn ook inbegrepen als optionele onderdelen voor nog meer mogelijkheden om te poseren!

 

Het Nendoroid-achtige figuur staat ongeveer. 10 cm lang en wordt geleverd met voet en figuurstandaard.

Releasedatum: januari 2019

 

"I found you, my darling!"

 

Van de hit anime Darling in de FRANXX presenteert Kotobukiya ZERO TWO in haar pilotenuitrusting!

 

Zero Two's positie stelt haar voor als ze terugkijkt terwijl ze aan boord van Strelizia gaat en zich voorbereidt om te verbinden. Het compacte poseren toont de rondingen van de piloot, terwijl haar golvende haar een gevoel van beweging geeft. De mechanische delen van het pilootpak van Zero Two en de rimpels in de stof worden natuurgetrouw nagebootst in verbluffende details en de toppen van haar iconische lichtroze haar worden gemaakt met doorzichtig plastic, waardoor het licht er prachtig doorheen kan.

 

De perfect gebalanceerde pose van Zero Two en het detail in haar dappere expressie, maken deze vertolking van dit iconische personage dat je niet wilt missen!

 

De figure is ongeveer 17 cm hoog en wordt geleverd met een basis in een vensterdoos.

Releasedatum: februari 2019

 

Uit de populaire anime-serie "Naruto Shippuden" komt een heruitgave van de Nendoroid van het hoofdpersonage, Naruto Uzumaki! Van Nendoroid-ontwerpen is bekend dat ze er jonger uitzien dan normaal, maar de zelfverzekerde uitdrukking van de volwassen Naruto is getrouw vastgelegd in de schattige Nendoroid-maat!

 

Effectonderdelen voor zowel Rasengan als Rasenshuriken zijn opgenomen om Naruto te laten poseren met behulp van twee van zijn meest memorabele ninjutsu-technieken, en beide delen maken gebruik van een doorschijnend materiaal dat zorgt voor een schattig maar indrukwekkend uiterlijk! Naruto kan worden geposeerd door de rasenshuriken vast te houden en te gooien door gebruik te maken van de speciale standaard waardoor deze hoog in de lucht zwevend getoond kan worden!

 

De handafdichtingen die voor zijn technieken zijn gebruikt, zijn op adherente wijze ingekrompen tot Nendoroid-afmetingen en de polsonderdelen zijn uitwisselbaar, wat betekent dat u andere handonderdelen kunt gebruiken om verschillende handafdichtingen na te maken! Daarnaast is een speciaal geïllustreerd blad van het staartbeest 'Kurama' opgenomen om Naruto te laten zien in interactie met de krachtige Nine-Tails!

 

Het Nendoroid-achtige figuur staat ongeveer. 10 cm lang

Release date: December 2018

 

Uit de populaire My Hero Academia manga-serie komt dit schattige kleine trading figuur om deel te nemen aan de 'Chiibi Kyun Chara'- serie.

Dit PVC minifiguur is 10 cm lang en wordt geleverd met diorama en voetstuk.

Release date: December 2018

Eindelijk zijn daar echte figures van characters uit de anime Boku no Hero. Kies jij voor Shoto of Midoriya?

Misschien wel voor beide. 

Release datum: Augustus 2018 

 

Rechtstreeks uit de manga / anime "Attack on Titan" komt deze actiefiguur van Levi Ackerman.

De figure is ongeveer 18 cm lang en wordt geleverd met accessoires en basis in een venster doos.

Releasedatum: september 2019


"Heilige speer, ontketen uw kracht!"

Van het populaire smartphonegame "Fate / Grand Order" komt een indrukwekkend 1/8 scale figuur van de Lancer-dienaar, Altria Pendragon, gebaseerd op haar verschijning in haar derde hemelvaart! Ze poseert op haar geliefde ros Dun Stallion in een heroïsche en volwassen pose die haar gevangen alsof ze net voor het gebruik van haar krachtige Noble Phantasm.

De karmozijnrode cape die achter haar baadt en de diepblauwe outfit die haar indrukwekkende rondingen laat zien, zijn allemaal gebeeldhouwd in ingewikkelde details en het indrukwekkende pantser op zowel het paard als Altria zelf schittert met zilveren schoonheid. In haar hand houdt ze de heilige lans, Rhongomyniad, die gebruik maakt van doorschijnende delen voor een werkelijk prachtige verschijning. Zorg ervoor dat je haar aan je zij toevoegt en ervaar de machtige Lancer en haar trouwe ros recht naast je!

Ongeveer 50 cm hoog.

Kotobukiya keert terug naar het populaire online kaartspel Rage of Bahamut voor nog een prachtig standbeeld met Forte!

Gebaseerd op het kunstwerk, brengt deze 1/8 schaal sculpt het kunstwerk tot leven in een prachtige 3D-weergave.

Zeer gedetailleerde sculpt vangt alle fijne details in Forte's kleding, harnassen en wapens.

Zet haar alleen neer of naast andere Kotobukiya-beelden uit de reeks van Rage of Bahamut!

De allereerste schaalfiguur van Snow Miku van Good Smile Company! Snow Miku is ontworpen als een mascotte-personage voor Hokkaido en deze versie werd geïllustreerd door MONQ in een prachtige dynamische pose die nu zorgvuldig is omgezet in een figuur met de grootst mogelijke aandacht voor detail!

 

Haar lange, golvende haar maakt gebruik van semi-transparante delen voor een heerlijk ijzig uiterlijk, de sneeuwvlokpatronen overal in het ontwerp zijn natuurgetrouw opgenomen en de sculpt is zorgvuldig afgestemd om ervoor te zorgen dat de figuur er vanuit allerlei verschillende hoeken geweldig uitziet! Ze heeft een vastberaden, koele uitdrukking op haar gezicht met een lichte blos op haar wangen en glanzende lippen die haar vrouwelijke charme naar voren brengen zodat fans ervan kunnen genieten in hun collectie!

 

Dit PVC-beeld is ongeveer 28 cm hoog en wordt geleverd in een vensterboxverpakking.

Releasedatum: februari 2019

 

Uit de anime serie "Re: Zero Starting Life in Another World" komt dit officieel gelicentieerde figure van Rem.

Gemaakt van PVC, is 22 cm lang en wordt geleverd met een displayvoet.

Releasedatum: februari 2019


Van het videospel 'Sword Art Online - Code Register' komt dit officieel gelicentieerde figure van Kirito.


Gemaakt van PVC, staat 16 cm hoog en wordt geleverd met een displayvoet.

Release datum: November 2018 

Van de "Character Vocal Series 01: Hatsune Miku" komt een 1/8 schaalfiguur van Hatsune Miku gekleed in een outfit gedragen op basis van die gezien op het Mid-Autumn Festival in China.

 

Het doorschijnende gevoel van de originele illustratie van de Chinese illustrator Rella is zo trouw mogelijk vastgelegd, met een prachtige sculpt die haar elegantie vastlegt. Het schilderwerk is ook een hoogtepunt van de figuur, waarbij de zachte kleuren van het ontwerp zich vermengen met de doorschijnende delen om een verbluffend uiterlijk te creëren. Geniet van een maanlicht met de zachte glimlach van Harvest Moon Miku aan je zijde!

 

Dit PVC-beeld is ongeveer 22 cm lang en wordt geleverd in een verpakking van een vensterdoos.

Release date: september 2018 

 

Size: Approx. 52 x 69mm
Material: Acrylic
w/Base Part, Ballchain

Release date: Juli 2018

Officiele acryl straps van Boku no Hero.

De straps zijn ongeveer 10cm groot. 

Release date: Augustus 2018


Officiele badges van de anime Boku no Hero.

 

De badges zijn ongeveer 5 a 6 cm groot. 

Release date: September 2018

 

Nyanko sensei keychain in plushie variant. Kawaii keychain in de vorm van Nyanko sensei uit Natsume Yuujinshou.

 

Release date: September 2018 

 

Kawaii keychain in de vorm van Nyanko sensei uit Natsume Yuujinshou.

 

Verkrijgbaar in een keychain variant of een strap voor aan je smartphone.

 

Verkrijgbaar in 2 varianten

Release date: September 2018 

 

Kawaii keychain in de vorm van Nyanko sensei uit Natsume Yuujinshou.

 

Verkrijgbaar in een keychain variant of een strap voor aan je smartphone. 

 

Verkrijgbaar in 2 varianten

Release date: Augustus 2018 

 

Acryl plaatjes met je favoriete karakters uit Attack on Titan. Wie steun jij bij het gevecht tegen de Titans? 

Release date: September 2018

- High quality Pusheen t-shirt
- Officially licensed
- Packaging: Polybag
- Materiaal: 100% Katoen
- Verkrijgbaar in de maten S t/m XL

Release date: September 2018

- High quality Pusheen t-shirt
- Officially licensed
- Packaging: Polybag
- Materiaal: 100% Katoen
- Verkrijgbaar in de maten S t/m XL

Release date: September 2018

- High quality Pusheen  t-shirt
- Officially licensed
- Packaging: Polybag
- Materiaal: 100% Katoen
- Verkrijgbaar in de maten S t/m XL

Release date: September 2018

- High quality Pusheen t-shirt
- Officially licensed
- Packaging: Polybag
- Materiaal: 100% Katoen
- Verkrijgbaar in de maten S t/m XL

Release date: September 2018

- High quality Pusheen t-shirt
- Officially licensed
- Packaging: Polybag
- Materiaal: 100% Katoen
- Verkrijgbaar in de maten S t/m XL